Rieten dak kantoorpand vernieuwd in Bilthoven, Utrecht

Dit kantoorpand in Bilthoven was toe aan een nieuw rieten dak. We hebben extra aandacht gegeven aan de isolatiewaarde van het rieten dak . Met name in een kantoorpand is het van belang dat de energiekosten goed binnen de perken blijven. We hebben de open constructie  omgezet naar een gesloten constructie en daarbij bovendien zeer efficiënt en vlot gewerkt. Het aanbrengen van een nieuw rieten dak op een groot kantoorpand is een grote klus, maar dankzij onze ervaring en expertise zijn we daar in de omgeving van Utrecht uitstekend en snel in geslaagd.

In drie weken een nieuw rieten dak

We hebben dit rieten dak in Bilthoven in minder dan 3 weken aan weten te brengen. Deze snelle oplevering is vooral een enorme prestatie vanwege de 850 m² aan rieten dak waar het om ging. Daarnaast hebben we de nokvorsten vervangen en hebben we zowel de voorzijde als het afdak bij de deur wat steiler gemaakt, zodat de levensduur van het rieten dak optimaal zal zijn. Het is al met al een prachtig nieuw rieten dak geworden, waar de eigenaren van dit kantoorpand in Bilthoven dan ook meer dan tevreden mee zijn.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het