Nieuwe rieten dak voor een gezellig huis in Den Dungen

Op dit huis in Den Dungen hebben we een nieuw rieten dak aangebracht. Bovendien is er een stuk aangebouwd, om de ruimte die men er heeft optimaal te benutten en in te delen. We zijn bij het complete proces betrokken geweest en hebben advies gegeven over de mogelijkheden met betrekking tot het rieten dak. Het resultaat is een prachtig huis dat er op een gezellige manier uit is komen te zien. De verschillende mooie details maken het tot een bijzondere woning.

Prachtige dakkapel van riet

Daarnaast hebben we een dakkapel in het dak aangebracht. Het gaat om een rietgedekte dakkapel, waarmee die op een heel mooie manier in de rest van het dak overloopt. De uitstraling van de woning als geheel krijgt hierdoor meer rust, iets waarmee we u een stukje van ons vakwerk als kunnen laten zien. Bovendien hebben we dubbele Velux ramen in het dak verwerkt, hierdoor valt er veel meer ligt in de slaapkamers. Let u op de details rondom de dakramen!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het