Vernieuwen rieten dak in Hoenderloo, Gelderland

We hebben dit pand in Hoenderloo in Gelderland  voorzien van een nieuw rieten dak. Het gaat om een geïsoleerd rieten schroefdak, waardoor dit uitstekend past bij de huidige richtlijnen en normen op het gebied van dakisolatie. Juist door deze elementen met elkaar te combineren zorgen we ervoor dat het rieten dak nog jaren mee kan en de gebruikers er optimaal plezier van hebben. Het huis is een opvallende verschijning in Hoenderloo, waar we als rietdekkers natuurlijk trots op zijn en graag naar blijven kijken.

Koperen kilgoten en Velux ramen maken het dak af

Bekijk ook vooral de koperen kilgoten die we hebben aangebracht, de kilgoten zorgen er voor dat er nauwelijks slijtage in de hoeken van het dak zal optreden. Dit komt de levensduur van het rieten dak ontzettend ten goede. Bovendien hebben we de Velux ramen op een heel mooie manier weten te integreren. Het mooie hieraan is dat ze prachtig op gaan in de rest van het dak. Het samenspel van de verschillende onderdelen zorgt ervoor dat het een mooi afgewerkt rieten dak geworden is.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het