Rieten dak voor nieuwbouw woning in Vijfhuizen, Noord Holland

We hebben deze woning in Vijfhuiven voorzien van een rieten dak. Het gaat om een nieuwbouwwoning, waar we als rietdekker in Noord Holland graag mee aan de slag gaan. We hadden een grote mate van vrijheid en zijn er op basis daarvan in geslaagd om een prachtig rieten schroefdak aan te brengen. Let daarnaast op de eenvoud van de woning, zonder dat dit aan de andere kant ten koste gaat van de uitstraling van het geheel. Het rieten dak op de woning in Vijfhuizen geeft deze woning direct karakter mee.

Rieten schroefdak

We hebben een rieten schroefdak aangebracht, een van onze specialiteiten als De Rietdekker. Dit zorgt ervoor dat het riet op een heel stevige manier op het dak zit en u niet snel te maken zal krijgen met slijtage. Deze woning in Vijfhuizen in Noord-Holland laat op een heel mooie manier zien dat het vervangen van een rieten dak tot een mooi resultaat leidt. Heeft u zelf ook een nieuwbouwwoning en heeft u bijvoorbeeld interesse in de blauwe nokvorsten die we hebben aangebracht? Wij horen graag van u, zodat we ook u uitstekend van dienst kunnen zijn.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het