Rieten dak van twee-onder-één kap woning in Wolfheze

Deze woning met rieten dak in Wolfheze maakt onderdeel uit van een twee-onder-een kap combinatie. Dit zorgde voor een extra uitdaging voor ons als rietdekker. Onze vakkundige medewerkers gaan die uitdaging graag aan en laten met dit resultaat zien dat het uitstekend mogelijk is om op die manier een rieten dak aan te laten brengen. De woning in Wolfheze heeft er een prachtige uitstraling door gekregen, waar zowel sfeer, karakter als stijl vanuit gaat. Het rieten dak is geplaatst op basis van een gesloten constructie.

Van open naar gesloten constructie

De woning in Wolfheze had reeds een rieten dak, maar er was sprake van een open constructie. Met het oog op de huidige mogelijkheden en de isolatiewaarde hebben we een rieten dak met een gesloten constructie voor de bewoners aangebracht. Zij maken hier nu met veel plezier gebruik van en zijn bovendien ontzettend tevreden met de uitstraling van de woning als geheel. Wat dat betreft hebben we als De Rietdekker laten zien dat geen klus onze pet te boven gaat.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het