Vervangen rieten dak van bestaande woning in Bennekom

Voor een bestaande woning in Bennekom hebben wij het rieten dak vervangen. De staat van het bestaande riet was in een dergelijke staat dat renoveren geen optie was en het rieten dak compleet moest worden vervangen. Voor het rieten dak is gekozen voor een gesloten constructie en Chinees riet. Het dak beschikt over een aantal dakkapellen, die de unieke vorm van het rieten dak grotendeels bepalen. Het nieuwe rieten dak is mooi in balans met de bosrijke omgeving waarin de woning is geplaatst. Samen met onze klant zijn wij erg tevreden over het eindresultaat.

Onderhoudscontract voor uw rieten dak

Nadat wij het rieten dak van de woning in Bennekom hadden vervangen, wilden de eigenaren bij ons graag een onderhoudscontract afsluiten. Zeer aan te bevelen, want het afsluiten van een onderhoudscontract bij De Rietdekker vergroot de levensduur van uw rieten dak. Op deze manier kunt u kosten op termijn beperken. Wij komen elk jaar even langs om de staat van het rieten dak te bekijken. We kijken naar mogelijke slijtage en letten op mossen en algen. Vervolgens kunnen wij kleine en grote reparaties uitvoeren, zodat uw rieten dak er elk jaar mooi bij ligt.

Meer informatie vervanging rieten dak

Wij geven u graag meer informatie over het vervangen van uw rieten dak. Daarnaast kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor een gratis inspectie van uw rieten dak of meer informatie over ons onderhoudscontract.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het