Kunstriet daken

NovaRiet kunstriet

Lid van BNI Clementi

Het leggen van een kunststofrieten dak is vakwerk

Een dak van kunststofriet kan alleen gelegd worden door de beste rietdekkers. Een rietdekker is een specifiek beroep. Er zijn weinig mensen die dit ambachtelijke vakmanschap kunnen uitoefenen, laat staan als het gaat om een rieten dak van kunststofriet. Als we het hebben over rietdekken, dan hebben we het dus over echt vakwerk.

Het leggen van een rieten dakbedekking is voor een rietdekker meestal ook erg arbeidsintensief, omdat het werk veelal met de hand wordt gedaan. Uiteraard is het werk in de loop der jaren steeds makkelijker geworden, maar het handwerk zal altijd blijven. Om die reden is rietdekken ook pas echt te leren in de praktijk. Ervaring opdoen als rietdekker is dus erg belangrijk.

Zichtbaar vakmanschap in dak van kunststofriet

Door onze jarenlange ervaring ziet u ons vakmanschap terug in het werk dat wij voor onze klanten verrichten. Wij zijn dan ook erg trots op onze tevreden klanten en op het behalen van meerdere prijzen voor ‘pand van het jaar’. Hiermee kunnen we ook echt aantonen dat wij vakwerk leveren en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Ditzelfde geldt voor onze werkzaamheden met betrekking tot NovaRiet. Net als bij natuurriet, vereist het omgaan met NovaRiet (kunststofriet) enige kennis en ervaring. Alleen rietdekkers die bewezen hebben over deze kwaliteiten te beschikken zijn hiervoor gecertificeerd. De Rietdekker is in het bezit van dit certificaat en is daarmee in staat om elk huis of bedrijfspand van een kunststofrieten dak te voorzien.

  

De montage van kunststofriet

De montage van een kunststofrieten dak met NovaRiet is in principe hetzelfde als de montage van een dak met natuurriet. Het enige verschil is het kunststof materiaal. Kennis over de werking van kunststofriet is dus erg belangrijk. De producent van het speciale kunststofriet heeft een speciale vier-op-een-rijlegmethode ontwikkeld, die het leggen van riet gemakkelijker maakt. Daarnaast is met deze methode minder riet nodig en daarmee bespaart u op materiaal en dus ook op kosten. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over de montage van natuurriet of kunststofriet.


Direct Contact Gratis Inspectie Gratis OfferteWe gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het