Kunstriet daken

NovaRiet kunstriet

Lid van BNI Clementi

De levensduur en het onderhoud van kunstriet

In vergelijking met natuurriet heeft kunstriet een langere levensduur en minder onderhoud nodig. Als u van plan bent om uw woning of kantoorpand te voorzien van een kunstrieten dak, dan betekent dat voor u twee keer winst. U kunt langer genieten van uw rieten dak én u heeft er in de tussentijd weinig omkijken naar. Een kunstrieten dak is daarom uw investering waard.

NovaRiet in mei 2013 voor het eerst geïntroduceerd

Kunstriet, ofwel NovaRiet, is sinds mei 2013 voor het eerst in Nederland geïntroduceerd door Polytech en is inmiddels al vrij bekend onder woningbezitters en kantooreigenaren. Eén van de redenen waarom NovaRiet een langere levensduur heeft, is omdat het kunstriet geen organisch materiaal is. Kunststof vergaat niet, dus een kunstrieten dak zal niet gaan rotten. Bij een rieten dak van NovaRiet is ook de indringdiepte van regenwater een stuk kleiner en daardoor is de droogtijd van het kunstriet een stuk korter. Beide factoren zorgen ervoor dat de levensduur van NovaRiet minimaal 45 jaar is en onderhoudskosten lager uitvallen in vergelijking met natuurriet. 

10 jaar garantie op uw dakbedekking van NovaRiet

De producent van NovaRiet garandeert een productgarantie van maximaal 10 jaar. De rietbossen van NovaRiet, worden daarom geleverd met een garantie-certificaat. Om zeker te zijn van deze garantietermijn is het wel belangrijk om uw dak te registreren.

Meer informatie over levensduur en onderhoud?

Heeft u vragen over de levensduur of het onderhoud van uw (kunst)rieten dak? Wij geven u graag meer informatie. Neem gerust contact  op met één van onze medewerkers.


Direct Contact Gratis Inspectie Gratis OfferteWe gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het