Kunstriet daken

NovaRiet kunstriet

Lid van BNI Clementi

Voorbeelden en details van kunstriet

Wij zien dat steeds meer van onze klanten kiezen voor een dak van kunstriet. Kunstriet, ofwel NovaRiet, is niet van echt riet te onderscheiden. Het grote voordeel van NovaRiet is dat woningbezitters tegelijkertijd kunnen profiteren van een mooie en stijlvolle uitstraling én een goede isolatie die vergelijkbaar is met die van een ‘gewoon’ pannen dak. Daarnaast is kunstriet ook brandveilig en valt daarom bij de verzekeraar onder een ‘normaal’ dak. Hieronder vindt u enkele projectvoorbeelden met kunstriet.

Enkele projecten met kunstriet van NovaRiet

Hieronder ziet u verschillende projecten die wij hebben gedekt met kunstriet. Vanwege de lage dakhellingshoek die mogelijk is met NovaRiet, kan het kunstriet werkelijk overal geplaatst worden. Zelfs op bijna vlakke daken is kunstriet uitstekend te plaatsen. Kunstriet is met name praktisch in de stedelijke bouw, maar kan net zo goed geplaatst worden op een prachtige woning in landelijke omgeving. Zoals u ook op onderstaande foto’s kunt zien is kunstriet toepasbaar op mooie landhuizen, tuinhuizen, bijgebouwen en (hooi)schuren. Kortom elke woning, schuur en elk bedrijfspand is geschikt voor kunstriet.

Door op de foto’s te klikken kunt u meer beelden zien van de projecten die wij hebben gedekt met kunstriet.

   

Details van daken met kunstriet

De Rietdekker is een echte vakman met oog voor detail. Details in een rieten dak zijn erg belangrijk voor de gehele uitstraling van het rieten dak. Onze ervaren rietdekkers denken dan ook altijd zorgvuldig na over welke details in het rieten dak worden verwerkt. Hieronder zijn een aantal foto’s verzameld die verschillende details in het kunstriet benadrukken. Bekijk bijvoorbeeld de diverse vormen in het riet rondom de dakramen.

Kunstriet wordt net als natuurriet op een traditionele manier gelegd. Op de foto’s is te zien dat het rieten dak ambachtelijk wordt gelegd aan de hand van traditionele rietbossen. Onze rietdekkers werken nauwkeurig van beneden naar boven, tot het gehele dak met precisie is bedekt.

   

   

   

   

 


Direct Contact Gratis Inspectie Gratis OfferteWe gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het