Onderhoud rieten dak

NovaRiet kunstriet

Lid van BNI Clementi

Mosbestrijding op rieten daken

Mosbestrijding op rieten daken voorkomt verregaande problemen. Er bestaan diverse soorten mos, waardoor u op een oud dak zowel begroeiing met sikkelsterretjes of grijs kronkelsteeltjes kunt herkennen. Ziet u fijn ladder mos op een relatief nieuw dak? Dat is een teken dat het dak te lang vochtig blijft.
De Rietdekker voert graag professionele mosbestrijding voor u uit, al zijn de mossen minder schadelijk dan algen. Mos vormt geen afsluitende laag, waardoor de negatieve invloed minder sterk is dan die van algen.

Levensduur verlengen

Dat neemt niet weg dat de mosbestrijding de levensduur van uw rieten dak flink kan verlengen. We kunnen het mos er voor u afkrabben en het dak daarnaast behandelen met een uitstekend mosbestrijdingsmiddel. We zorgen er op die manier voor dat de algen en het mos minder snel terug zullen komen, waardoor u kunt besparen op de kosten van uw onderhoud.

Onderhoudscontract voor mosbestrijding

Wilt u de mosbestrijding liever voor zijn, bijvoorbeeld door algen zo snel mogelijk aan te pakken? Sluit dan een onderhoudscontract af, op basis waarvan we een jaarlijkse inspectie voor u uit zullen voeren. We houden uw rieten dak goed in de gaten, zodat we problemen vroegtijdig herkennen en er direct wat aan kunnen doen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.


Direct Contact Gratis Inspectie Gratis OfferteWe gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het