6 procent btw regeling

NovaRiet kunstriet

Lid van BNI Clementi

6% Btw op onderhoud en renovatie 

Wilt u onderhoud uit laten voeren aan uw rieten dak, of bent u toe aan een renovatie? Maak gebruik van de 6% regeling voor de Btw. Zo zorgt u er op een voordelige manier voor dat uw rieten dak weer in een optimale conditie zal verkeren. Vanaf 1 maart 2013 is het Btw-tarief van 21% teruggebracht naar 6%, waardoor u goedkoop voor onderhoud of een renovatie kunt zorgen.

 

Voordelig onderhoud aan uw rieten dak

Zorg er met voordelig onderhoud aan uw rieten dak voor dat u de levensduur flink kunt verlengen. Heeft u last van algen of mossen, of is er sprake van lichte beschadigingen? Dan is het een goed idee om juist nu gebruik te maken van de 6% regeling, aangezien de Btw normaal gesproken een belangrijk deel van de kosten voor z’n rekening neemt.

 

Voordelige renovatie van uw rieten dak

Ook uw renovatie is nu relatief goedkoop, aangezien u uw rieten dak tegen een scherp bedrag bij kunt laten stoppen. Houd er rekening mee dat de verlaging slechts tijdelijk van kracht is, van 1 maart 2013. Profiteer dit jaar dus van een belangrijk voordeel, dat we u op basis van de huidige 6% regeling aan kunnen bieden.

Direct Contact Gratis Inspectie Gratis OfferteWe gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het