Het Rieten Dak

NovaRiet kunstriet

Lid van BNI Clementi

Verzekering voor rieten daken

Een rieten dak zorgt voor een dure verzekering, toch? Dat is wat ons van vroeger uit bekend is, al is dat inmiddels allang achterhaald. De Vakfederatie Rietpolis heeft hier een einde aan gemaakt, waardoor de premie voor een rieten dak met een gesloten kapconstructie  gelijk is aan die voor een pand met een pannendak. Zorgt u bovendien voor een brandvertragende coating of het Flying Brands Detection Systeem, waarmee u zorgt voor een beperking van het brandrisico.

Scherpe premie voor rieten dak

Wilt u een scherpe premie voor de verzekering van uw rieten dak? Laat ons u adviseren over de mogelijkheden en factoren waar u rekening mee dient te houden. U betaalt op die manier een lage premie voor een uitstekende dekking. Kiest u voor de Vakfederatie Rietpolis? Dan is uw verzekering jaarlijks opzegbaar, worden schades snel afgewikkeld en is de brandvertragende coating niet eens verplicht. Uiteraard kunt u deze verzekering voor uw rieten dak alleen afsluiten wanneer u kiest voor een bij de verzekeraar aangesloten rietdekker, zoals wij dat zijn.

Sjoerts Rietpolis   

Waardebepaling en goed advies

Het is voor de verzekering van uw rieten dak van groot belang om u goed te laten adviseren en een waardebepaling uit te laten voeren. Wij zijn aangesloten bij de Vakfederatie Rietdekkers, waardoor we u de collectieve Rietpolis aan kunnen bieden. Wilt u daar meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact  met ons op.

 


Direct Contact Gratis Inspectie Gratis OfferteWe gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het