Thomas van Eigen Huis en Tuin bij De Rietdekker!

NovaRiet kunstriet

Lid van BNI Clementi

Thomas van Eigen Huis en Tuin bij De Rietdekker!

Eigen Huis en Tuin bestaat dit jaar 20 jaar! Om dit te vieren was er een speciale uitzending van Koffietijd op 27 september jl. In deze uitzending spraken oud presentatrices over hun ervaringen met en de herinneringen aan het populaire klusprogramma.

Waar Irene Moors het rietdekken een van de verschrikkelijkste klussen vond, gaf Thomas Verhoef aan dat dit een grote wens van hem was. Hij wilde graag eens een cursus rietdekken volgen om het rietdekvak goed onder de knie te kunnen krijgen. Wij hebben hem uitgenodigd om hem dat te leren!

Thomas leert rietdekken bij De Rietdekker.

Nu wil het toeval dat de kluscontainer onlangs op de Markt in Veenendaal stond én er iemand langskwam met een gat in het rieten dak.

 

Thomas aarzelde geen moment en nam contact op met De Rietdekker om samen met ons het dak te repareren. Op 20 november mocht hij met ons mee het dak op. We hebben het gat gedicht. Thomas heeft een veel geleerd en hoopt van het voorjaar nog eens met ons het dak op te gaan om nóg meer te leren van dit prachtige vak.

Wij vonden het een geslaagde dag!

 


Direct Contact Gratis Inspectie Gratis OfferteWe gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het