Bouwtechnisch

NovaRiet kunstriet

Lid van BNI Clementi

Velux dakramen, de ideale oplossing!

Natuurlijk daglicht in huis is erg belangrijk. Het heeft directe invloed op de leef omgeving. Velux dakramen bieden al jaren lang de ideale oplossing voor het binnenhalen van natuurlijk daglicht. Tevens bieden deze dakramen goede ventilatiemogelijkheden en zijn ze zeer ruimtebesparend. Voor zowel schuine als platte rieten daken zijn Velux ramen het juiste product. Deze ramen worden bij De Rietdekker op een hele mooie manier in het dak verwerkt. Zie onze foto`s voor voorbeelden.

   

Welke soorten Velux dakramen zijn er

Er zijn gevarieerd en kwalitatief hoogwaardig assortiment aan dak vensters. Zo is er voor iedere behoefte een passende oplossing. Heeft u behoefte aan advies op maat?

Solatube daglicht systemen in rieten daken

Ruimten geen directe toegang hebben tot het dak en kleinere ruimte waar daglichttoetreding niet tot de mogelijkheden hoort, daarvoor is een oplossing bedacht. Het Solatube daglicht systeem. Dit is een gepatenteerd systeem dat met een kleine lichtkoepel daglicht opvangt. Een reflecterende buis met een spiegelwaarde van maar liefst 99% weerkaatst het licht naar de gewenste ruimte. Het daglichtsysteem laat alleen daglicht door en geen UV straling, stralingswarmte of geluid.

VELUX DAKRAMEN

6 foto's


Direct Contact Gratis Inspectie Gratis OfferteWe gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het