Bent u van plan van pannen naar riet over te stappen? Wij laten u graag zien wat er mogelijk is, zodat u goed in kunt schatten of dit aansluit bij uw wensen. Een rieten dak is een echte eye-catcher, aangezien het zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Bovendien brengt de rieten kap een aantal belangrijke voordelen met zich mee, hier zijn energiebesparing en een goede isolatie goede voorbeelden van.

Foto met pannendak insturen

Heeft u op dit moment een pannendak, maar wilt u dat graag omzetten in een rieten dak? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, door ons een foto op te sturen van uw huidige dak. Wij hebben dan de mogelijkheid om een virtueel rieten dak op uw woning aan te brengen. Zo kunt u foto’s zien van een dak van riet, waarbij de pannen niet langer te zien zijn. U kunt uitstekend inschatten of dat inderdaad past bij uw wensen.

Blader door de foto’s van rietgedekte huizen

Blader door de verschillende foto’s van rietgedekte huizen, om op die manier alvast een indruk op te doen van wat er mogelijk is. Laat vervolgens uw eigen foto van uw woning bewerken, of neem vrijblijvend contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden. Wij vertellen u graag meer over een dak van riet, in plaats van een dak van pannen.