Wilt u graag zo lang mogelijk zonder zorgen genieten van uw rieten dak? Zorg dan voor het juiste onderhoud. Wij stellen graag een onderhoudscontract voor u op, op basis waarvan u er zeker van bent dat u niet te maken krijgt met een vroegtijdige renovatie. In plaats daarvan voeren we groot en klein onderhoud uit en letten we bijvoorbeeld op de vorming van algen en mossen op uw dak van riet.

Verlengen van de levensduur

We zorgen er met het juiste onderhoud bovendien voor dat u de levensduur van uw rieten dak gemakkelijk met 10 – 15 jaar kunt verlengen. Het is wat dat betreft een goed idee om een onderhoudscontract af te sluiten, of in ieder geval een eerste inspectie uit te laten voeren. We gaan dan hard voor u aan de slag en komen ieder jaar terug, zodat uw rieten dak altijd in een goede conditie verkeert.

Foto’s van onderhoud

Blader door de verschillende foto’s van het onderhoud, zodat u zelf kunt zien waar we toe in staat zijn en wat u van ons kunt verwachten. We zorgen met het onderhoud voor een verlenging van de levensduur van uw dak, waardoor u minder snel toe zal zijn aan een renovatie of wellicht het compleet vervangen van het rieten dak dat u op uw woning heeft liggen.