Woningen

Heeft u een nieuwe woning op het oog en wilt u daar een rieten dak op aan laten brengen, of heeft u genoeg van uw huidige pannendak? Kies dan voor pannen naar riet, of blader door de verschillende woningen die voorzien zijn van een rieten dak, zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. U kiest voor een natuurlijke uitstraling, zelfs wanneer u besluit om gebruik te maken van het kunstriet.

Verschillende soorten woningen

Uiteraard zijn we u graag van dienst met rieten daken op een aantal verschillende soorten woningen. Heeft u een vrijstaande woning met een relatief compact formaat, of gaat het om een twee-onder-1-kap woning waarbij u samen met uw buren voor een rieten dak wilt kiezen? Wij bieden de mogelijkheden. Blader door de verschillende foto’s van rietgedekte woningen, om zelf een indruk op te doen van wat er mogelijk is.

Voorbeelden van de mogelijkheden

Op basis van de foto’s krijgt u een uitstekend beeld van de kwaliteit waar u op kunt rekenen. U kunt het rieten dak aanbrengen in combinatie met een dakkapel of een dakraam, maar u heeft daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van een solartube systeem of wellicht zonnepanelen op uw dak. Laat ons u uitgebreid adviseren over het dak van riet voor verschillende woningen, zodat u vervolgens zelf de afweging kunt maken.