Wilt u timmerwerk aan uw rieten dak uit laten voeren en bent u benieuwd naar wat er mogelijk is? Wij kunnen uw rieten dak onder andere uitstekend isoleren, waarmee we ervoor zorgen dat u bijvoorbeeld uw energierekening omlaag kunt brengen. We zorgen er op die manier graag voor dat u zoveel mogelijk voordeel behaalt met behulp van uw rieten dak, los van de prachtige uitstraling waar u voor zorgt.

Afwerking van het rieten dak

Het timmerwerk zorgt voor de juiste afwerking van het rieten dak, bijvoorbeeld op het moment dat u gebruik wenst te maken van een dakkapel. We kunnen u hier uitstekend over adviseren, net als over het groot en klein onderhoud dat er nodig zal zijn met betrekking tot het riet op het dak. Bekijk de verschillende foto’s en kom er op die manier zelf achter wat er mogelijk is en op welke nette manier wij voor u werken.

Voorbeelden van het resultaat

Blader door de verschillende voorbeelden van het eindresultaat, waardoor u een goed idee krijgt van wat er mogelijk is. Het riet wordt op een zorgvuldige manier op het dak gelegd, zodat u daar de komende tientallen jaren veel plezier van zal hebben. Is er onderhoud nodig aan het dak of aan het timmerwerk? Ook daarmee zijn we u graag van dienst, zoals u dat kunt zien op de verschillende foto’s.