Boerderijen

Bekijk de door ons rietgedekte boerderijen, zodat u een goed beeld krijgt van de natuurlijke uitstraling waar we voor kunnen zorgen. Zoals u ziet kan het riet in diverse kleuren worden toegepast, afhankelijk van uw wensen en de rest van de stijl van uw woning. Is uw boerderij toe aan een renovatie of groot onderhoud? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Verschillende soorten riet

We werken met verschillende soorten riet, zoals natuurlijk riet en kunstriet. Laat uw dak afwerken in combinatie met het timmerwerk of laat zonnepanelen aanbrengen, zodat u voortaan zelf uw energie op kunt wekken. De mogelijkheden met betrekking tot een rieten dak zijn eindeloos, waardoor we graag bijdragen aan de afwerking van uw boerderij. Blader door de verschillende foto’s en laat u bovendien inspireren door het geheel.

Uitstraling van het rieten dak

U ziet aan de foto’s van de verschillende boerderijen dat het rieten dak zorgt voor een prachtige uitstraling, van de woning als geheel. Het is het natuurlijke element dat op een goede manier samengaat met de kleur en de samenstelling van het materiaal. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden om uw boerderij te voorzien van een rieten dak? Neem vrijblijvend contact met ons op, we vertellen u er graag meer over.