Vakmanschap

NovaRiet kunstriet

Lid van BNI Clementi

Rietmeesters; wij zijn het!

Wij zijn aangesloten zijn bij de vereniging de Rietmeesters. Als lid van de Rietmeester conformeren wij ons aan de regels en voorwaarden van de Rietmeesters. Deze regels garanderen u als klant dat wij altijd vakwerk leveren.

Lid van RietmeestersEen keurmerk staat garant voor een mooi rieten dak

De kwaliteit van een rietendak is niet altijd voldoende, vandaar dat wij als rietdekkers deze vereniging in het leven hebben geroepen. Een rietdekker die aangesloten is bij De Rietmeesters dient minimaal aangesloten te zijn bij de Vakfederatie Rietdekkers, en in het bezit te zijn van een vakdiploma Rietdekker. Het aangesloten bedrijf moet aan de strenge eisen voldoen. 

Wanneer verdient men een keurmerk?

De bij de vereniging aangesloten rietdekkers leggen de lat van kwaliteit en bedrijfsvoering zo hoog dat zij met gemak kunnen zeggen dat zij tot de top van de Nederlandse rietdekkersbedrijven behoren. Zijn winnen dan ook regelmatig prijzen en awards. De formule van dit initiatief houdt in dat de aangesloten bedrijven samenwerken en de goede ervaringen kunnen uitwisselen, zodat men het beste van elkaar over kan nemen. Hierdoor kunnen de kwaliteitsrichtlijnen erg hoog gehouden worden.

Voor meer informatie zie: www.rietmeesters.nl


Direct Contact Gratis Inspectie Gratis OfferteWe gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het