Onderhoud rieten dak

NovaRiet kunstriet

Lid van BNI Clementi

Klein onderhoud van uw rieten kap

Is uw rieten kap toe aan klein onderhoud, of wilt u zorgen voor het behoud van uw rieten dak? Wij voeren graag een jaarlijks inspectie voor u uit, waarmee we ervoor zorgen dat u groot onderhoud kunt voorkomen. Stel de noodzaak tot een renovatie nog even uit, door een inspectieovereenkomst  af te sluiten en eventuele kleine problemen direct op te laten lossen. 

Voorkom groot onderhoud

U kunt groot onderhoud voorkomen, door ons het kleine onderhoud tijdig en structureel uit te laten voeren. U kunt op die manier zelfs een vroegtijdige renovatie voorkomen, waardoor u een slimme investering doet, waar u in de toekomst veel profijt van heeft. Wij inspecteren het dak en kunnen u direct van dienst zijn met het behandelen van kleine beschadigingen en bijvoorbeeld mos en algen.

Beschadigingen en mos en algen

Als gevolg van het weer en de tijd in het algemeen ontstaan er kleine beschadigingen aan uw rieten dak. Dat is geen probleem, dat kunnen we vakkundig verhelpen met behulp van klein onderhoud. Wij sluiten een inspectieovereenkomst met u af, op basis waarvan we de rieten kap vakkundig zullen inspecteren. Bovendien kunnen we kleine beschadigingen direct bijwerken en kunnen we uw dak eventueel behandelen tegen mos en algen. Wilt u meer weten? Vraag ons vrijblijvend om een advies .


Direct Contact Gratis Inspectie Gratis OfferteWe gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het