Renovatie rieten dak

NovaRiet kunstriet

Lid van BNI Clementi

Doordekken van uw rieten dak

Wilt u uw rieten dak laten doordekken, of wilt u de zwakke plekken laten herstellen zonder een compleet nieuwe rieten kap aan te brengen? Doordekken is een vorm van renoveren, waarmee we de dikte van uw rieten dak herstellen, zodat u op een kostenbesparende manier zorgt voor een dak dat gemakkelijk weer 10 – 15 jaar mee zal gaan.

Waarom doordekken in plaats van een nieuw dak?

Maakt u al 20 jaar gebruik van uw rieten dak? Dan heeft het de kwaliteit inmiddels uitstekend bewezen. Waarom zou u het dak tegen een hoge afvalprijs laten storten? Het is veel verstandiger om het dak te laten doordekken, zodat het weer een groot aantal jaren mee zal gaan. U profiteert dan van de huidige 6% Btw-regeling. We hoeven bovendien uw huidige dak niet te slopen, waardoor u daar geen hinder van zal ondervinden. Het doordekken is een vakkundige klus, die De Rietdekker professioneel voor u uit kan voeren.

Afwerking na het doordekken

Na het doordekken van uw rieten dak wordt het geheel van boven naar beneden strak glas en recht geklopt. We zorgen er daarnaast voor dat dakkapellen en afvoerpijpen op een sierlijke wijze in het dak worden verweven. We richten ons tenslotte op de onder- en zijkant en natuurlijk op de laatste losse sprietjes op het oppervlak. Het doordekken van het rieten dak zorgt daarmee voor een prachtig geheel, waar u weer jaren plezier van zal hebben.

   


Direct Contact Gratis Inspectie Gratis OfferteWe gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het