Renovatie rieten dak

NovaRiet kunstriet

Lid van BNI Clementi

Rieten dak opstoppen of verdrijven

Wilt u uw rieten dak laten opstoppen, bijvoorbeeld omdat bepaalde plekken op het dak langer nat blijven dan de rest? Dit zorgt voor een versnelde achteruitgang van uw rietpakket, waardoor het verstandig is daar op tijd wat aan te doen. U kunt de goede onderdelen van uw rieten dak behouden, zodat we kostenbesparend te werk kunnen gaan. Het opstoppen of verdrijven van uw rieten dak is een alternatief voor een nieuw rieten dak .

Oude rietlaag terugtrekken

We trekken de oude rietlaag terug, zodat er ruimte ontstaat tussen de rietlaag en de dikke draad die er is toegepast. We gebruiken die ruimte om het dak met nieuw riet aan te vullen, waardoor we het dak vervolgens opnieuw kunnen aandrijven en de dikke draad weer in het rietpakket verdekt zit.

We zorgen we met deze vorm van renoveren voor dat u weer jaren lang plezier kunt hebben van uw rieten dak.

Renovatie en 6% BTW

Kies voor het opstoppen of verdrijven van uw rieten dak, zodat u op een betaalbare wijze kunt zorgen voor een dak dat weer als nieuw is.

Bekijk de foto’s van eerdere renovaties en profiteer zelf van de 6% Btw-regeling die er momenteel van kracht is. Dat zorgt ervoor dat u uw rieten dak tegen een scherp tarief kunt laten renoveren.


Direct Contact Gratis Inspectie Gratis OfferteWe gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het