Het Rieten Dak

NovaRiet kunstriet

Lid van BNI Clementi

Brandveiligheid van rieten daken

De brandveiligheid van rieten daken heeft lang ter discussie gestaan, iets dat we inmiddels achter ons hebben kunnen laten. De ontwikkeling van het schroefdak  heeft de brandveiligheid flink vergroot. Het riet wordt direct op een gesloten ondergrond aangebracht, waardoor er geen ‘luchtspouw’ ontstaat, iets dat jarenlang een voedingsbodem was voor het brandgevaar, gezien de aanzuiging van zuurstof. De ontwikkelingen zorgen ervoor dat de brandveiligheid van rieten daken enorm is toegenomen.

Brandbestrijding en veiligheid

Daarnaast kunnen we u uitgebreid adviseren over de brandbestrijding en veiligheid, bijvoorbeeld met betrekking tot brandvertraging. Een speciale coating zorgt voor een uitgebreide vertraging en volledig automatische blusinstallaties zorgen ervoor dat een beginnende brand op een effectieve en doelmatige wijze kan worden gedoofd. U kunt zich als het gevolg van deze innovaties en mogelijkheden op een meer voordelige manier verzekeren, aangezien het risico van een rieten dak flink is afgenomen. Nu de brandveiligheid van rieten daken is toegenomen is het een warm alternatief voor het traditionele pannendak.

Goed advies over brandveiligheid

Wilt u advies over de brandveiligheid of brandbestrijding van rieten daken? Wij hebben een uitgebreide ervaring en zorgen voor een veilig gevoel bij onze klanten. Laat u goed adviseren, zodat u weet wat er mogelijk is en waar de eventuele risico’s met betrekking tot de brandveiligheid van uw rieten dak zich bevinden.

 


Direct Contact Gratis Inspectie Gratis OfferteWe gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het