Het Rieten Dak

NovaRiet kunstriet

Lid van BNI Clementi

Isolatie van rieten daken

De isolatie van rieten daken draagt bij aan een besparing op de energiekosten, maar voegt bovendien aanvullend wooncomfort toe. U kunt uw rieten dak op een aantal verschillende manieren isoleren.

Kies bijvoorbeeld voor een gesloten constructie , waarmee u de isolatiewaarde (RC) behoorlijk kunt verhogen. Dit biedt bovendien bouwtechnisch een aantal voordelen, waardoor u een flinke besparing combineert met aanvullend wooncomfort en een zeer degelijk rieten dak.

Energie besparen en isolatie

De isolatie van uw rieten dak zorgt ervoor dat u energie kunt besparen, waardoor uw energierekening lager uit zal vallen. Denk hierbij aan een eenvoudige spaanplaat tot een goed geïsoleerd paneel, maar bovendien aan de dampdichte folie die er dient te worden aangebracht. Dit zorgt ervoor dat het vocht uit uw woning niet in het dak terecht zal komen.

 

Advies over uw rieten dak

Wilt u uw rieten dak isoleren of bent u op zoek naar advies met betrekking tot energiebesparing? Neem dan vrijblijvend contact  met ons op. We geven u graag een gratis advies , op basis waarvan u zorgt voor de passende isolatie van uw rieten dak.


Direct Contact Gratis Inspectie Gratis OfferteWe gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het