Het Rieten Dak

NovaRiet kunstriet

Lid van BNI Clementi

Onderhoud en de levensduur van een rieten dak

Klein en groot onderhoud dragen enorm bij aan de levensduur van uw rieten dak. De kilgoten en dakkapellen  zijn gevoelig voor slijtage en het is bovendien van belang dat het vocht van uw woning niet in het rieten dak trekt. Kies voor een onderhoudscontract , waarmee we de levensduur van uw rieten kap flink kunnen vergroten. We voeren degelijke inspecties uit en lossen kleine problemen direct op, zodat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw rieten dak.

Is uw rieten dak toe aan groot onderhoud, bijvoorbeeld vanwege de aanslag van algen of mos ? Dan maken we uw complete rieten kap schoon en stoppen we alle zwakke plekken vakkundig bij. We besteden aandacht aan de kilgoten, dakkapellen en andere kwetsbare punten, zodat de levensduur van uw rieten dak flink toeneemt. Twijfelt u over de noodzaak van onderhoud? Laat dan een gratis inspectie door De Rietdekker uitvoeren.

Renovatie van uw dakbedekking

Wilt u de levensduur van uw rieten dak met 10 tot 15 jaar verlengen? Kies dan voor een degelijke renovatie, waarmee we uw dak vakkundig stoppen. We behandelen de zwakke plekken en brengen een nieuwe laag riet van 10 tot 12 centimeter in het bestaande dak aan. Het dak ziet er weer als nieuw uit en gaat gemakkelijk jaren mee. U bespaart met dit onderhoud bovendien flink op de kosten, waardoor uw rieten dak geen grote kostenpost hoeft te worden.

Rieten dak vervangen

Is de levensduur van uw rieten dak inmiddels echt voorbij? Laat uw dak dan vakkundig vervangen, door een rietdekker die hier een uitgebreide ervaring mee heeft. Wij geven u advies over kleine veranderingen aan uw rieten dak, om de levensduur te optimaliseren. Wellicht kunnen we uw dakkapellen verhogen of de kilgoten bekleden met lood, zodat slijtage voortaan uit zal blijven. We kunnen bovendien het lood rondom uw schoonsteen vervangen.

Wilt u onderhoud, een renovatie of een vervanging uit laten voeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en zorg bij voorkeur voor duidelijke foto’s van de huidige situatie. We kunnen u op basis daarvan goed adviseren.


Direct Contact Gratis Inspectie Gratis OfferteWe gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het