Het Rieten Dak

NovaRiet kunstriet

Lid van BNI Clementi

Hoe kies ik de rietsoort voor mijn dak?

Kwaliteit staat bij De Rietdekker hoog in het vaandel, zowel van onze werkwijze als het riet waarmee we werken. U heeft de keuze uit verschillende soorten riet, bijvoorbeeld uit Nederland, maar ook het buitenland. We werken bijvoorbeeld met zoetwaterriet, dat droog wordt geoogst en daarom vrij is van rotting of schimmel. Bent u op zoek naar goede kwaliteit natuurriet? Dan dient het laag bij de grond te zijn geoogst, vrij te zijn van blad en een mooie rechte vorm te hebben.

Keuring van het riet

We zorgen altijd voor een degelijke keuring van de rietsoort die we voor u aanschaffen, door het zorgvuldig uit te zoeken bij de riethandelaar. Ook tijdens het werk houden we het riet goed in de gaten, zodat we een stukje puur vakwerk bij u kunnen afleveren. Of u nu natuurriet of kunstriet zoekt, wij leveren altijd de beste kwaliteit.

Kwaliteit van het riet

De kwaliteit van de rietsoort bepaalt voor een groot deel de levensduur van uw rieten dak. Laat u vooraf altijd goed adviseren over het type riet dat we voor u zullen gebruiken. We zorgen er op die manier samen voor dat we binnen de soorten riet een keuze maken die de levensduur van uw rieten dak en uw wooncomfort maximaliseert.


Direct Contact Gratis Inspectie Gratis OfferteWe gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het