Het Rieten Dak

NovaRiet kunstriet

Lid van BNI Clementi

Krijg ik subsidie op rieten daken?

Wilt u in aanmerking komen voor een subsidie voor rieten daken, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden op dit gebied? De Rietdekker kan u daar uitstekend over adviseren. Voor een nieuw rieten dak kunt u helaas geen subsidie krijgen, maar dat ligt anders voor de renovatie van dergelijke daken. Gaat het om een gemeente- of rijksmonument? Dan bestaan er mogelijkheden voor een subsidie voor rieten daken.

Rieten dak
op monumentaal pand

U bent sterk afhankelijk van het beleid met de gemeente, met betrekking tot de ouderdom van het pand. Over het algemeen is er een gemeentelijke, een provinciale en een landelijke regeling actief, op basis waarvan u eventueel subsidie voor rieten daken aan kunt vragen. Wij kunnen u precies aangeven in hoeverre u op subsidie kunt rekenen, op basis van de informatie van uw gemeente. Wilt u meer weten? 
Neem dan vrijblijvend contact  met ons op.

Ruim vooraf informatie inwinnen

Het is altijd verstandig om ruim van tevoren informatie in te winnen, aangezien de beschikbare subsidie voor rieten daken doorgaans beperkt is. De regelingen gelden voor woonhuizen, boerderijen, schuren en hooibergen, waardoor het verstandig is op tijd te informeren naar de huidige mogelijkheden. Over het algemeen worden de subsidies voor rieten daken het eerst verstrekt aan panden die zichtbaar zijn vanaf de openbare weg.

Wij hebben hier een uitgebreide ervaring mee en kunnen u op basis daarvan meer vertellen
over de subsidies en mogelijkheden.


Direct Contact Gratis Inspectie Gratis OfferteWe gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het