Wie zijn wij

NovaRiet kunstriet

Lid van BNI Clementi

De Rietdekker staat bekend om exclusiviteit en vakwerk

Over kwaliteit en vakmanschap kunnen wij kort zijn. Deze staan hoog in het vaandel bij De Rietdekker. Het zal u duidelijk worden dat wij ons onderscheiden door onze hoge kwaliteit van dienstverlening. Al onze medewerkers zijn creatieve vakmensen die trots zijn op hun werk.

Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg!! 

Even voorstellen

De eigenaar van De Rietdekker BV, Henk-Jan van Ginkel, komt uit een echte rietdekkersfamilie. Van jongs af aan zat hij op het dak en nog steeds met veel plezier! Een eigen bedrijf beginnen was dan ook een droom die uitkwam, vandaar de naam "De Rietdekker".

Rietdekken is een prachtig ambachtelijk vak dat wij al vele jaren uitoefenen met een leuk en enthousiast team. Een rieten dak is dan ook een "kroon" op uw woning.

Promovideo De Rietdekker

Onze jarenlange ervaring

“Rietdekken is mijn lust en mijn leven, en ik vertel er ook dan graag iets over. Als u kiest voor een huis met een rieten dak, dan kiest u voor exclusiviteit, uitstraling en klasse!” 

aldus Henk-Jan van Ginkel,
eigenaar van 'De Rietdekker'.


Direct Contact Gratis Inspectie Gratis OfferteWe gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het