Nieuw Rieten Dak

NovaRiet kunstriet

Lid van BNI Clementi

Afwerking is het visitekaartje

De afwerking van uw rieten dak is het visitekaartje van het geheel. Een rieten dak is handwerk, iets dat we u kunnen laten zien met behulp van de details. We verwerken een pijpje (ontluchting) of dakraam altijd mooi strak in uw rieten kap, waardoor dit een lust wordt voor het oog. Het is onze jarenlange ervaring die er in combinatie met het vakwerk voor zorgt dat we pure klasse afleveren. 

VELUX DAKRAMEN

6 foto's

 

Voorkomen van brand

De juiste afwerking van uw rieten dak zorgt er daarnaast voor dat het voorkomen van een brand beter slaagt. Kies voor een blusinstallatie die volledige automatisch in werking treedt, zodat de brandveiligheid optimaal in orde is. We kunnen daarnaast dakkapellen voor u afwerken, zodat u profiteert van een prachtig geheel dat een meerwaarde betekent voor uw woning.

Zonnepanelen en nokafwerking

Wilt u de nokafwerking professioneel en vakkundig uit laten voeren, of wilt u gebruik maken van een solatube? Om welk type afwerking het ook gaat, wij gaan altijd uiterst secuur voor u te werk. We kunnen bijvoorbeeld zonnepanelen voor u aanbrengen, waardoor u zelf uw energie op kunt gaan wekken en u bovendien uw steentje bijdraagt aan het milieu, met uw rieten dak.

 


Direct Contact Gratis Inspectie Gratis OfferteWe gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het