Nieuw Rieten Dak

NovaRiet kunstriet

Lid van BNI Clementi

Kunstriet daken in plaats van natuurriet

Kunstriet wordt al jaren als dakbedekking gebruikt en vormt een interessant alternatief voor het bekende natuurriet, zoals dat op de traditionele rieten daken wordt gebruikt. Kunstriet daken vormen een oplossing wanneer het natuurlijke riet niet kan worden toegepast. Kunstmatig riet is onder andere goed geschikt voor platte daken, maar ook voor gebouwen waar veel dieren lopen, die aan het dak kunnen knagen.

 

De voordelen van kunstriet van NovaRiet

NovaRiet is hoogwaardige kunstriet van Nederlandse makelij. Door de aandacht voor het productieproces is kunstriet van NovaRiet bijna niet van natuurriet te onderscheiden. De verwerking van NovaRiet is gelijk aan de van natuurriet, we kunnen ons vakmanschap er echt in kwijt. Daarom werken wij er graag mee. Er zijn daarnaast ook belangrijke voordelen ten opzichte van natuurriet voor u als bezitter van een rieten dak.

De voordelen van NovaRiet kunstriet:

  • NovaRiet verweert niet
  • Novariet heeft daardoor een constante isolatiewaarde
  • NovaRiet is een duurzaam materiaal en heeft een lange levensduur
  • NovaRiet is toepasbaar bij daken met een helling tot 15° (Natuurriet tot maximaal 30°)
  • NovaRiet heeft kleurschakeringen zoals natuurriet en een ambachtelijke uitstraling
  • NovaRiet bespaart enorm veel op onderhoudskosten
  • NovaRiet is zeer geschikt voor daken in bosrijke omgevingen

Verschil kunstriet en natuurriet

Kunstriet lijkt sterk op natuurriet, maar kent een aantal belangrijke verschillen. Er is bijvoorbeeld geen sprake van stoppels aan de dakrand, waardoor we de hoeken van dakkapellen veel scherper kunnen leggen. Kunstriet zorgt desalniettemin voor een natuurlijke uitstraling, dankzij de juiste vorm en kleurstellingen. Bovendien kiest u voor een duurzaam product met een constante kwaliteit. Zou u kunstriet daken en traditionele rieten daken naast elkaar plaatsen? Dan ziet u dat het natuurlijke riet wat dikker oogt. Kijkt u op deze paginavoor voorbeelden en details van een kunstrieten dak.

  

Advies en mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van kunstmatig riet, met betrekking tot uw eigen dak?
Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u daarover kunnen adviseren.
We vertellen u graag meer over de kunstriet daken en de voordelen hiervan op de
volgende pagina vind u meer informatie over novariet kunstrieten daken.


Direct Contact Gratis Inspectie Gratis OfferteWe gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het