Nieuw Rieten Dak

NovaRiet kunstriet

Lid van BNI Clementi

Traditionele rieten daken met natuurriet

De traditionele rieten daken zijn prachtig om te zien, maar het zijn daarnaast de isolatie en de meerwaarde van uw woning die een rol spelen. Riet kan op diverse daken worden toegepast, al is het verstandig u goed te laten adviseren over de mogelijkheden en invloed op de levensduur. De traditionele rieten daken vormen ons specialisme. Daarnaast werken we steeds meer met de nieuwe generatie kunstriet dat de laatste jaren steeds meer in opkomst is.

 

Voordelen van traditionele rieten daken

Traditionele rieten daken brengen een aantal belangrijke voordelen met zich mee. U kiest voor een milieuvriendelijk product, dat op een natuurlijke manier in elkaar zit. Dit draagt bij aan de duurzaamheid van uw rieten kap, maar zorgt er bovendien voor dat u energie kunt besparen. De traditionele rieten daken zijn wat dat betreft niet alleen vanuit een esthetisch oogpunt interessant. Op deze pagina ziet u voorbeelden van door ons gedekte rieten daken .

Meerwaarde van uw woning

U zorgt met de traditionele rieten daken voor een meerwaarde van uw woning. Het is de exclusieve uitstraling van het natuurproduct dat waarde toevoegt, nog los van de warmte die er van uw dak uit zal gaan. Kies voor traditionele rieten daken die zorgen voor optimaal wooncomfort, in combinatie met de toevoeging van waarde aan uw woning.

Enkele voorbeelden van voor en na situaties van rieten daken    


Direct Contact Gratis Inspectie Gratis OfferteWe gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het