Nieuw Rieten Dak

NovaRiet kunstriet

Lid van BNI Clementi

Van pannendak naar rieten dak

Heeft u op dit moment een pannendak en wilt u dat graag veranderen in een rieten dak? Een rieten kap geeft uw woning meer uitstraling en allure, al is niet ieder dak daar goed voor geschikt. Laat u door ons adviseren  over de mogelijkheden. Het is van belang dat de constructie van de kap aan een aantal normen voldoet, zodat het riet op een duurzame manier geplaatst kan worden. Voldoet uw kap niet? Wij kunnen doorgaans enkele aanpassingen doorvoeren, zodat u een rieten dak aan kunt laten leggen. Op deze pagina ziet u enkele voorbeelden van pannen naar rieten dak.

* Bij opdracht worden de gemaakt kosten van de tekening verrekend!

Meerwaarde voor uw woning

Het rieten dak zorgt voor een belangrijke meerwaarde voor uw woning. Houd u rekening met de toekomstige verkoop van uw woning? Dan is het een goed idee uw pannendak te vervangen door een rieten dak, aangezien het zorgt voor een aanzienlijke aantrekkelijkere uitstraling. Het komt bovendien veel voor dat makelaars u adviseren om een rieten dak aan te laten brengen, gezien de stijging van de woningwaarde.

Mogelijkheden qua rieten dak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een rieten dak, met betrekking tot het pannendak dat u op dit moment heeft? Laat u hier goed over adviseren. Maak bijvoorbeeld een foto van de huidige constructie van de kap, zodat we u op basis daarvan aan kunnen geven wat er in uw situatie mogelijk is.


Direct Contact Gratis Inspectie Gratis OfferteWe gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het