Nieuw Rieten Dak

NovaRiet kunstriet

Lid van BNI Clementi

Vernieuwen van uw rieten dak

Het vernieuwen van een rieten dak is nodig op het moment dat het riet niet meer in goede staat verkeerd. Heeft u een rieten dak en denkt u dat uw rieten dak mogelijk aan vernieuwing toe is? Wij komen graag een keer bij u langs om de kwaliteit van het riet te bepalen. Op deze manier weet u zeker of en wanneer u moet gaan investeren in een nieuw rieten dak.

Om de waarde van uw woning te blijven waarborgen is het soms nodig om een rieten dak compleet te vernieuwen. Het kan ook gebeuren dat onderhoudswerkzaamheden voorlopig voldoende zijn om de levensduur van uw rieten dak te verlengen. Dat weet u pas zeker als een vakkundige rietdekker naar het riet heeft gekeken. Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak.

Extra diensten vóór vervanging rieten dak

Of uw rieten dak moet worden vervangen of niet, is afhankelijk van een aantal factoren die wij graag voor u in kaart brengen. Maar voordat wij bepalen of vervanging van het rieten dak nodig is, kunnen wij u extra diensten leveren. Denk hierbij aan het doen van de keuring voor het rieten dak. Op het moment dat u uw huis gaat verkopen of een nieuw huis met rieten dak wilt gaan kopen, is het verstandig om zicht te hebben op de kwaliteit van het riet. U krijgt van ons dan een complete rapportage over het rieten dak.

Gaat u uw huis niet verkopen, maar bent u alleen nieuwsgierig naar de kwaliteit van uw rieten dak, dan kunnen wij langskomen voor een vrijblijvende inspectie. Er bestaat een grote kans dat reparatie- of renovatie werkzaamheden al voldoende zijn om het rieten dak weer helemaal op te knappen. Wij geven u ook graag advies over de waarde van uw rieten dak voor het afsluiten van een verzekering.

Afwerking na de vernieuwing van het rieten dak

De mogelijkheid bestaat ook dak na inspectie het advies wordt gegeven om het rieten dak compleet te vernieuwen. Na de vernieuwing van uw rieten dak zorgen wij ervoor dat de afwerking van het rieten dak perfect wordt uitgevoerd, want een goede afwerking verhoogt de waarde van uw rieten dak. Alleen het vakkundige handwerk van de rietdekker maakt het verschil tussen een matig rieten dak en een rieten dak dat in een perfecte conditie verkeerd. Bij De Rietdekker bent u altijd verzekerd van het laatste.


Direct Contact Gratis Inspectie Gratis OfferteWe gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het