Onderhoud rieten dak

NovaRiet kunstriet

Lid van BNI Clementi

Onderhoud rieten dak

Onderhoud aan uw rieten dak verlengt de levensduur, waardoor u het vervangen van uw rieten dak nog even kunt uitstellen. Voor een langdurige kwaliteit van uw rieten dak, is het dus verstandig om het onderhoud ervan goed te regelen.

Op het moment dat u net een nieuw rieten dak heeft geplaatst, is het over het algemeen de eerste vijf tot zeven jaar niet nodig om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Dit geldt zeker voor rieten daken die door ons zijn gedekt. Na die zeven jaar is het wél verstandig om na te denken over het onderhoud van uw rieten dak. Een gratis inspectie of het afsluiten van een onderhoudscontract kunnen eventuele vervolgstappen zijn.

Onderhoudscontract met De Rietdekker

Kiest u na zeven jaar voor een onderhoudscontract bij De Rietdekker, dan zorgen wij ervoor dat u zich de komende jaren geen zorgen meer hoeft te maken over het onderhoud van uw rieten dak. Het onderhoudspakket bestaat onder andere uit het rieten dak schoonmaken en het uitvoeren van eventuele kleine reparaties aan het riet. Uiteraard wordt het onderhoud uitgevoerd door onze vakkundige rietdekkers.

Rieten dak schoonmaken van mos en algen

Naast directe reparaties verwijderen wij ook mos en algen op een vakkundige manier van uw rieten dak. We maken het rieten dak helemaal schoon en zorgen jaarlijks voor een inspectie en een behandeling van het riet tegen de ontwikkeling van mossen en algen. We kammen het oude riet af met professionele materialen en stoppen nieuw riet bij op plekken waar het is uitgedund. Op deze manier komt uw rieten dak er weer glad en strak uit te zien.

Gratis inspectie van uw rieten dak

Bent u benieuwd naar het mogelijke onderhoud van uw rieten dak? Laat een gratis inspectie uitvoeren door De Rietdekker. Bent u na de inspectie tevreden over onze werkwijze? Dan stellen we samen met u een inspectieovereenkomst of een onderhoudscontract op, zodat u voortaan geen omkijken meer naar heeft het onderhoud van uw rieten dak. Vanaf dan houden wij alles vakkundig voor u in de gaten.


Direct Contact Gratis Inspectie Gratis OfferteWe gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het