Voorkom kosten met een onderhoudscontract voor rieten daken

Laat een jaarlijks inspectie uitvoeren binnen uw onderhoudscontract voor rieten daken, zodat u kosten op termijn kunt voorkomen. U heeft optimaal plezier van uw rieten dak en er zal de komende jaren minder klein en groot onderhoud nodig zijn.

Levensduur en plezier van uw dak

Het juiste onderhoud zorgt er samen met de inspecties van rieten daken voor dat u de levensduur van uw rieten dak flink kunt verlengen. Het onderhoudscontract zorgt ervoor dat we uw dak jaarlijks komen inspecteren en dat we kleine reparaties direct voor u uit kunnen voeren. Uiteraard houden we ook de vorming van algen en mos goed in de gaten, zodat we, indien nodig, direct in actie kunnen komen.

Onderhoudscontract afsluiten

Sluit u een onderhoudscontract bij ons af? Ga dan ook een inspectieovereenkomst aan, zodat we ieder jaar bij u langskomen en uw dak degelijk controleren. We lopen mogelijke slijtage na, letten op algen en mossen en voeren de kleine reparaties direct voor u uit. Wilt u een gratis inspectie uit laten voeren of wilt u meer weten over het onderhoudscontract voor rieten daken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het