Het Rieten Dak

NovaRiet kunstriet

Lid van BNI Clementi

Wat kost een rieten dak?

Bent u benieuwd naar de prijs van een rieten dak, bijvoorbeeld omdat u een renovatie  wilt laten uitvoeren? Dit hangt uiteraard af van een aantal verschillende elementen. Wij beoordelen de moeilijkheidsgraad van het rieten dak en leggen u de keuze tussen Nederlands of buitenlands riet voor. Bovendien brengt het aanbrengen van dakkappellen en of dakramen aanvullende kosten met zich mee en kan er een sprinkelinstallatie noodzakelijk zijn.

Prijs/kwaliteit verhouding
bij De Rietdekker

U kiest bij ons uit diverse soorten nokvorsten (koper, kunststof, keramiek) en kunt een nieuw rieten dak of een renovatie uit laten voeren. Wij werken met scherpe tarieven en zijn altijd volledig transparant over de prijs van een rieten dak. Het is onder andere de geografische ligging van uw woning of pand die bijdraagt aan de totale kosten voor het project.

Rieten dak renovatie

Heeft u reeds een rieten dak en bent u benieuwd naar de prijs om dit te laten renoveren? Neem direct contact met ons op. Vraag een gratis offerte  aan, of laat een gratis inspectie  bij u uitvoeren. Wij komen vrijblijvend bij u langs en zullen u een duidelijke offerte overhandigen, op basis waarvan u de prijs van het rieten dak kunt bepalen en u precies weet waar u aan toe bent.

 


Direct Contact Gratis Inspectie Gratis OfferteWe gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het