Nieuw Rieten Dak

NovaRiet kunstriet

Lid van BNI Clementi

Specialist in het dekken van een nieuw rieten dak

De Rietdekker is uw specialist als het gaat om het dekken van een nieuw rieten dak. Er zijn diverse redenen te bedenken waarom u kiest voor een nieuw rieten dak. Uw rieten dak is bijvoorbeeld aan vernieuwing toe of u wilt een nieuwbouwwoning gaan bouwen met een nieuw rieten dak. Het kan zelfs zo zijn dat u uw leiendak of pannendak voor een rieten dak wilt vervangen. Het kan allemaal en voor al deze wensen hebben wij voor u de beste oplossing.

Een nieuw rieten dak van topkwaliteit

De beoordeling van de kwaliteit van riet voor een nieuw dak vraagt om specifieke vakkennis, ervaring en deskundigheid, want natuurriet is een natuurlijk product. Dankzij onze focus op kwaliteit houden wij hoge maatstaven aan. Hierdoor kunnen wij u minimaal 10 jaar garantie bieden op een nieuw rieten dak van De Rietdekker en alle bijbehorende werkzaamheden. Wij hanteren de meest recente en strenge veiligheids-, milieu- en kwaliteitsnormen, waardoor u kiest voor een nieuw rieten dak van topkwaliteit. We dragen niet voor niets met gepaste trots het keurmerk De Rietmeesters en zijn aangesloten bij de Vakfederatie Rietdekkers.

Kiest u voor natuurriet of kunstriet

Bij een nieuw rieten dak heeft u ook nog de keuze tussen natuurriet en kunstriet. Als allround rietdekker hebben wij uitgebreide ervaring met beide soorten riet. We dekken een nieuw rieten dak over het algemeen met natuurriet, maar zien dat kunstriet steeds meer in opkomst is. Het voordeel van kunstriet is dat het onderhoudsarm en duurzaam is. Het is vrij van rot en goed bestand is tegen brandgevaar en slijtage. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij u kunnen adviseren over de beste oplossing voor uw dak.

Nieuwbouw rieten dak

Steeds vaker worden wij gevraagd om rieten daken te plaatsen voor woningen in de nieuwbouw. ‘Vroeger’ werden rieten daken voornamelijk geplaatst op boerderijwoningen, maar tegenwoordig wordt een rieten dak ook steeds vaker ingezet bij nieuwbouw projecten en meer stedelijke woningen. De combinatie rieten dak en nieuwbouw geeft elke woning een unieke uitstraling.

Uw allround rietdekker

Naast rieten daken kunnen wij u ook van dienst zijn met het dekken van dakkapellenvelux ramen of het renoveren van het dak van uw woning. Bent u op zoek naar een nieuw rieten dak met alles erop en eraan? Laat u vakkundig door ons adviseren, op basis van onze uitgebreide ervaring en specifieke vakkennis.


Direct Contact Gratis Inspectie Gratis OfferteWe gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het