Nieuw Rieten Dak

NovaRiet kunstriet

Lid van BNI Clementi

Vakkundig rietdekken

De Rietdekker heeft door de jaren heen diverse prestigieuze prijzen behaalt. We verstaan ons vak, als onderdeel van een echte rietdekkersfamilie. We oefenen het ambachtelijke vak al jaren uit en keuren al het riet persoonlijk. We denken met u mee over het rietdekken, de materialen en de mogelijkheden en kunnen u bovendien van dienst zijn met een advies over subsidies of specifieke voorwaarden.

Puur vakmanschap

Rietdekken vraagt om puur vakmanschap. Het is een ambachtelijk vak, dat nog altijd met de hand wordt uitgevoerd.

Dat neemt niet weg dat we met moderne machines en materialen werken, om het riet omhoog te dragen en op de juiste plaats te krijgen. Bovendien voldoen al onze steigermaterialen aan alle specifieke richtlijnen en eisen, zodat we zo veilig en snel mogelijk voor u kunnen werken. Dat neemt niet weg dat we het pure vakmanschap nog altijd in stand houden, door ambachtelijk op zoek te gaan naar de beste kwaliteit en het riet kwalitatief uitstekend voor u aan te brengen.

Subsidies voor het rietdekken

Wist u dat er subsidies beschikbaar zijn voor het rietdekken? We kunnen u daar uitstekend over adviseren, zodat u de mogelijkheden leert kennen. Bovendien werken we volgens de meest recente normen op het gebied van veiligheid, milieu, kwaliteit en isolatie. We werken met volleerde en vakkundige rietdekkers en leveren altijd vakwerk af. We sluiten een project pas af wanneer iedereen tevreden is, met onze klant voorop.Direct Contact Gratis Inspectie Gratis OfferteWe gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het