Nieuw Rieten Dak

NovaRiet kunstriet

Lid van BNI Clementi

Allround rietdekker

Als allround rietdekker zijn we u graag van dienst met een rieten kap, maar kunnen we u daarnaast helpen met het timmerwerk aan de kap. We bieden u diverse aanvullende diensten aan, waarmee we ervoor zorgen dat we u het totaalplaatje aan kunnen bieden.

Dakkapellen en veranderingen aan de constructie van uw dak zijn bij ons in uitstekende handen, we voeren al onze diensten met uiterste zorg en vakkundigheid uit.

Timmerwerk aan rieten kappen en aanvullende diensten

Dient er timmerwerk uitgevoerd te worden, om de rieten kappen op de juiste manier te bevestigen? Wij zijn u op basis van onze ervaring en deskundigheid graag uitgebreid van dienst.

    

Komt u daarnaast in aanmerking voor een rijkssubsidie, wilt u extra diensten afnemen of zijn er vergunningen nodig? Ook op dat gebied kunnen we u uitstekend van dienst zijn, als allround rietdekker.

Schoorsteen kappen en schoorstenen

Wilt u uw schoorsteen laten vervangen? Wij kunnen uw schoorsteen op locatie metselen, maar u daarnaast van dienst zijn met een prefab schoonsteen van polyester met een steensoort die u zelf kunt kiezen.

Kiest u voor een prefab exemplaar? Dan is er geen zware constructie nodig voor uw rieten kap. Wilt u een extra slaapkamer onder de rieten kap creëren? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Bekijk ook onze projecten en fotoalbums met timmerwerkzaamheden hieronder.

 


Direct Contact Gratis Inspectie Gratis OfferteWe gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het