Onderhoud rieten dak

NovaRiet kunstriet

Lid van BNI Clementi

Algenbestrijding op rieten daken

Heeft u een rieten dak? Dan zullen zich daar algen vormen, net als op een pannendak of iedere andere vorm van dakbedekking. Het zijn met name rieten daken die lang nat blijven die gevoelig zijn voor de vorming hiervan. De algen beïnvloeden de levensduur van uw rieten dak op een negatieve wijze.
De Rietdekker zorgt voor een degelijke algenbestrijding, zodat de slijmmatige laag kan worden tegengegaan en we een groene algengloed of zelfs mos voorkomen. Een dikke moslaag op het dak zou vragen om het handmatig schrapen, om het riet daarna opnieuw op te kloppen. U kunt dit grote onderhoud voorkomen, met behulp van ons onderhoudscontract.

Levensduur verlengen

Bovendien zorgt onze algenbestrijding op rieten daken ervoor dat u de levensduur van uw rieten kap  flink kunt verlengen. We kunnen zowel algen als mossen op een vakkundige manier behandelen en er op die manier voor zorgen dat uw dak de bekende kwaliteit terugkrijgt. We zorgen ervoor dat de algen ook daadwerkelijk afsterven, door voldoende van onze reinigingsmiddelen op te nemen.

Onderhoudscontract voor algenbestrijding

Wilt u de vorming van algen en mossen structureel in de gaten laten houden, om problemen te voorkomen? Laat ons een onderhoudscontract voor u opstellen, op basis waarvan we de algenbestrijding op rieten daken jaarlijkse inrichten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of een gratis inspectie ontvangen? Neem vrijblijvend contact  met ons op.


Direct Contact Gratis Inspectie Gratis OfferteWe gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het