Onderhoud rieten dak

NovaRiet kunstriet

Lid van BNI Clementi

Groot onderhoud van uw rieten dak

Wilt u groot onderhoud aan uw rieten dak uit laten voeren, bijvoorbeeld omdat klein  onderhoud tot een ontdekking van slijtage heeft geleid? Wij zorgen ervoor dat uw dak als geheel zal worden bijgewerkt en dat we het volledig voor u schoonmaken. Het is een grondige behandeling van uw dak, waarmee we de kwaliteit herstellen zoals u die gewend bent.

Rieten dak als nieuw

Na ons groot onderhoud is uw rieten dak weer als nieuw, waardoor u daar jaren gebruik van kunt maken. We zullen de zwakke plekken in het dak stoppen, waar de kilgoten en dakkapellen goede voorbeelden van zijn. Bovendien kijken we het complete dak grondig na en werken we dat bij waar dat nodig is. Uw rieten dak komt er na groot onderhoud weer als nieuw uit te zien, het resultaat zal u ongetwijfeld verrassen.

Structureel onderhoud met een onderhoudscontract

Wilt u groot onderhoud voorkomen, of wilt u er in ieder geval voor zorgen dat er op den duur geen vroegtijdige renovatie nodig is? Laat ons een onderhoudscontract voor u opstellen, waarmee we er graag voor zorgen dat u het rieten dak niet zomaar hoeft te vervangen. We zorgen voor klein of groot onderhoud van uw rieten dak, zodat het dak weer jaren mee kan.


Direct Contact Gratis Inspectie Gratis OfferteWe gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het