Het Rieten Dak

NovaRiet kunstriet

Lid van BNI Clementi

Rieten dak met opleveringscertificaat

Laat u een rieten dak plaatsen? Dan ontvangt u van ons altijd een opleveringscertificaat, waarmee we ervoor zorgen dat u verzekerd bent van een uitstekende kwaliteit. We zijn lid van de Vakfederatie Rietdekkers en kunnen u daarom een opleveringscertificaat aanleveren, dat volledig in lijn is met de Kwaliteitseisen en Uitvoeringsrichtlijnen.

Kwaliteitseisen en Uitvoeringsrichtlijnen

In deze eisen en richtlijnen is de kwaliteit van uw rieten dak  op een uitstekende manier vastgelegd. Het opleveringscertificaat heeft betrekking op een aantal verschillende elementen, maar zorgt ervoor dat de juiste materialen gebruikt zijn en de rietdekwerkzaamheden op een degelijke manier voor u zijn uitgevoerd. U kunt er daarom zeker van zijn dat u jarenlang plezier zal hebben van het rieten dak.

Garantie op uw rieten dak

U krijgt met behulp van ons opleveringscertificaat een aantrekkelijke garantie op uw rieten dak. De levensduur van het rieten dak zal tenminste 25 jaar zijn, al is 40 jaar geen uitzondering. Houd er rekening mee dat de daadwerkelijke levensduur van het dak  afhangt van meerdere factoren, zoals de hellingshoek, het onderhoud en de verschillende weersinvloeden. Laat u op basis van het opleveringscertificaat goed adviseren over de kwaliteit van uw rieten dak, zodat u daar zolang mogelijk plezier van heeft.


Direct Contact Gratis Inspectie Gratis OfferteWe gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het